25 Ocak 2011 Salı

ŞOK EDEN SÖZLER

Her an gülümse, boşver ne düşündüğünü bilmesinler. Ve herşeye rağman patlat bir kahkaha, bırak neden güldüğünü merak etsinler".


Yüreğin, kadını erkeği yoktur. Bir mert olanı vardır, bir de namert olanı


Soyleyemediklerimi bak gozlerimden anla..


AZİMLE SIÇAN BETONU DELER......


Hayatında Kalmadıysa Gideceğin Başka Bir Yön!! Bence Daha Fazla Hata Vermeden Fabrika Ayarlarına Geri Dön.. cok ıyı ya :)))))


Kıskananlar DIR DIR yapar kıskanılanlar GIR GIR yapar :))


Eğer bir yolun varsa gidilecek, sona bırakma... Bir sözün varsa dilden yüreğe, hiç susma... Görmen gerekiyorsa birini, git yanına..!! Okşaman gereken bir yüz varsa, esirgeme elini... Hayat çok zalim..!!
An gelir elini, gözünü, yolunu, yüreğini alır senden!! O zaman istesen de dokunamaz, göremez, gidemez, söyleyemez olursun..


hayvan- lar terli .......


Arabaların arkasına 'Evleniyoruz, mutluyuz' yerine -Dur bakalım bi bok yiyoruz ama hayırlısı- yazsalar daha samimi olur bence .. hahahahahaha :)))


Kardelene sormuşlar bütün, çicekler sıradan yerlerde açıp insanlara yakın dururken sen neden böyle yüksek dağlarda açarsın . Kardelen şöyle cevap vermiş. ''Gülü seven dikenini, menekşeyi seven rengini, beni seven ölümü göze alır."


Allahım bana bır sandelyenin sabır ve dayanıklılığını ver ki bütün götlere rağmen ayakta kalayım



"Ben ağlarken yanımda yoksanız, ben gülerkende gölge yapmayın"

2 yorum:

  1. siktirin lannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn süp errrrrrrrrrrr olmuşmum uşmuşmuşmuş::::::::::::::::::::::::::::::)))))))))))))))))))))))))

    YanıtlaSil